Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Και πάλι πίσω στη βαση..

Γεία σας κορίτσια!

Χτες γύρισα μετά από 10 μέρες στη Γαλλια, κατά έναν χρόνο μεγαλύτερη, αλλά με πολλές υπέροχες στιγμές να αναπολώ.
Μ'αρεσει αυτη η χώρα.. 
Αυτή τη φορά γυρίσαμε λίγο παραπάνω, στις επαρχίες της Νορμανδίας και της Βρετάνης, δοκιμάσαμε σαμπάνιες στη Ρεν, πήγαμε στο παλιρροιακό νησάκι Mont Saint Michel, 2 μέρες στη Disneyland και γενικώς περάσαμε ηρεμες διακοπές, και εγώ  τα καλύτερα γενέθλια!(αν θέλετε φωτογραφίες απο το ταξιδι, πειτε μου να ετοιμασω ενα φωτορεπορταζ!)

Το δώρο μου? Εισιτηριο για Νεα Υορκη!
Την ανοιξη που θα γίνει το ταξίδι, θα έχω πολλά να σας πω!!

Αυτά που θα ήθελα να σας δείξω είναι 3 πραγματάκια που αγόρασα. 
Τα δύο πρώτα ειναι από την εταιρεία Yves Rocher. Την γνωρίζετε? 
Είναι μια εταιρεία με έμφαση στα "οικολογικά" "φυτικά" κλπ κλπ προιόντα, με ομώνυμα αποκλειστικά καταστήματα, προσεγμένες συσκευασίες και μια "πράσινη" νοοτροπία που ειναι και λιγουλάκι εκνευριστική!(δεν δίνουν σακούλα για τα προιόντα που αγοράζεις. Αν θες, μπορείς να αγοράσεις μια οικολογική, ανακυκλωμένη, κακόγουστα πολύχρωμη σακουλα, με 1ευρω παρακαλώ)..

Τελος παντων.
Το πρώτο που πήρα ειναι ενα scrub για καθημερινή χρήση, με σαλικυλικο οξυ και αλόη, για δέρματα με ακμή.
Είναι πολύ καλο. Με πολύ μικρούς κοκκους, ωραίο άρωμα, και βασικο για μενα, δεν κοκκινίζει το ευαίσθητο δέρμα μου! Συνήθως με τα σκραμπ γίνομαι κατακόκκινη. Το δέρμα μου αντιδρα.

Το επόμενο, ειναι μια ενυδατική προσώπου για ηλικίες 30+. Η Yves Rocher, εχει ολα τα προιόντα κατανεμημένα ανά ηλικια. 30, 40, 50 και 60. Πολύ βολικό.

Δεν την δοκίμασα, αλλά υποτίθεται οτι την πρώτη μερα απλά ενυδατώνει, την 8η μέρα έχει ήδη δημιουργήσει καινόυρια επιφάνεια στο δέρμα και απο την 15η μέρα και μετά το δέρμα έχει ξαναβρέι την χαμένη λάμψη της νεότητας.. Για να δουμε..!

Τέλος, θα σας δείξω μια αγορά μου από Disneyland!

 Δεν είναι τέλειο το βραχιολάκι μου??

Σας φιλώ! ****








6 σχόλια:

  1. Από Yves Rocher έχω χρησιμοποιήσει μόνο αφρόλουτρο και shampoo. Ενδιαφέρονται φαίνονται αυτά
    To βραχιολάκι τέλειοοοοοοοοο! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πηρα κι εγώ 3(!) αφρόλουτρα! Ειχε έκπτωση, και έκαναν 1,5 ευρώ το ένα.. Αμαρτία ηταν να μην το εκμεταλλευτώ!χεχε.. !
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Την γνωρίζω την Yves Rocher,αλλά ποτέ δεν έχει τύχει να πάρω κάτι!Είσαι τυχερή που πάς Νέα Υόρκη.....σε ζηλεύω!! όσο για το βραχιολάκι φυσικά είναι υπέροχο!!!!!Να μας δείξεις φωτογραφίες απο την εκδρομή σου,και τα γενεθλιά σου........φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νατάσα, έπρεπε να δεις πως έκανα όταν μου έδωσε τον φάκελο με το εισιτήριο! Σαν τρελή..αφού ένα παιδάκι στο διπλανό τράπεζι φοβήθηκε και άρχισε να κλαιει! χαχα
      Θα ετοιμασω μια ανάρτηση με φώτο από το ταξίδι μου! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Καλά τι μου θύμισες τωρα...yves rocher αγοραζε παλια η μαμα μου...τοτε ήταν σαν avon και oriflame δεν είχε φυσικό κατάστημα. Εχει πολύ καλά προιόντα, τουλάχιστον είχε καλά προιόντα γιατί εχω να δοκιμάσει κάτι πολλά χρόνια. xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ YVES ROCHER,ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ),ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.https://www.facebook.com/pages/Yves-Rocher-Olga/1459962354241444.

      Διαγραφή