Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Stevia crash test + iHerb Discount Code / εκπτωτικός κωδικός ( KJJ733 )

Γεια σας!

Εδώ και πολλά χρόνια, προσπαθώ να κόψω την ζάχαρη στον καφέ και στο τσάι, γιατί γλυκά έτσι κι αλλιώς σπανίως τρώω.

Γνωρίζω καλά ότι η λευκή ζάχαρη είναι ένα "σκουπίδι" για τον οργανισμό μας, και γι' αυτό, την είχα αντικαταστήσει με φρουκτόζη, ασπαρτάμη και γενικά με οτιδήποτε κυκλοφορούσε στο εμπόριο, είτε σε σκόνη είτε σε ταμπλέτες.

Ωστόσο, εδώ και μερικούς μήνες μου μπήκαν ιδέες σχετικά με την μη καταλληλότητα της ασπαρτάμης για τον οργανισμό, και λίγο οι έρευνες που διάβασα, λίγο η γενικότερη τάση για πίο φυσικά/φυτικά στα ντουλάπια μας, κατέληξα να δοκιμάσω την στέβια.

Σύμφωνα με την Wikipedia: "Η Στέβια είναι είδος φυτού με προέλευση τη Βραζιλία και την Παραγουάη. Περιέχει μια ουσία η οποία ονομάζεται στεβιόζη ή στεβιόλη έχει πολλές φορές μεγαλύτερη γλυκαντική δύναμη από την ζάχαρη".

Η πρώτη που δοκίμασα είναι η Sweete, την οποία αγόρασα από φαρμακείο, στην (εξωφρενική) τιμή των 6 ευρώ.Ψέμματα δεν θα πω.. την πέταξα μετά από 2-3 χρήσεις.
Έδινε στον καφέ μια μεταλλική, γλυκερή γεύση...εντελώς απαίσια.

Δεν το έβαλα κάτω και είπα να παραγγείλω από iherb μια με γεύση βανίλιας. 
Αυτήν εδώ.

Μέχρι να έρθει αυτή η παραγγελία, και μετά από την μηνιαία επίσκεψη στο zammple, απέκτησα και αυτήν εδώ, επίσης σε υγρή μορφή από την ΕΨΑ.

Αφού τις δοκίμασα και τις δυο, έχω να πω ότι η ΕΨΑ δυστυχώς θα πάει στα σκουπίδια...είναι ακριβώς ίδια με την Sweete, και κάνει τον καφέ απαίσιο.

Από την άλλη, η Better Stevia είναι απίστευτη..!
Δίνει και την γλύκα στον καφέ, και ίσως επειδή έχει γεύση βανίλιας, δεν γίνεται αντιληπτή αυτή η μεταλλική γεύση των άλλων δυο.

Άσε που κυκλοφορεί σε πολλές γεύσεις, τις οποίες θα δοκιμάσω 100%!

Η τιμή της στο iherb είναι $3.95 για 60ml (δηλαδή περίπου 500 δόσεις!).
Δηλώνω ενθουσιασμένη!

**Για όσες ενδιαφέρεστε ο εκπτωτικός κωδικός στο Iherb για έως και -10$ στην πρώτη παραγγελία είναι KJJ733.

Φιλιά****


2 σχόλια:

  1. Όσες εταιρίες γλυκαντικών που έχουν στέβια κι αν έχω δοκιμάσει είναι χάλια. Απορώ που τόσαblog και περιοδικά την αποθεώνουν. Δε λέω, καλή φαίνεται πως είναι όσον αφορά στην διατροφική της αξία, αλλά στη γεύση δεν μπορεί να αρέσει σε κάποιον όπως η ζάχαρη. Τη now από το iherb την κοιτάω καιρό τώρα. Γενικώς, οι αξιολογήσεις σε ελληνικά forum λένε ότι είναι η πιο νόστιμη. Αυτό που με κρατάει και δεν την έχω παραγγείλει ακόμα είναι ότι περιέχει 12% alcohol. Θα μπορούσες μήπως να διευκρινίσεις τα συστατικά της. Μήπως μια φωτογραφία (αν το έχεις ακόμα γιατί έχει περάσει και καιρός) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς το έχω τελειώσει και δεν το έχω πια!
    Κάνε μια δοκιμή, νομίζω ότι ειναι αρκετά οικονομικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή