Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Πολωνία Haul!

Γειά σας, γειά σας!

Πριν κάποιο καιρό, βρέθηκα για επαγγελματικούς λόγους στη Βαρσοβία!
Μια πολύ όμορφη (και αναπτυσσόμενη) πόλη, που δυστυχώς δεν είχα πολύ χρόνο να εξερευνήσω λόγω δουλειάς...

Τα ψώνια μου όμως τα έκανα.. Εννοείται!

Αρχικά, να πώ ότι ο βασικός στόχος ήταν τα Inglot.
Η εταιρεία (για όσους δεν ξέρουν) είναι Πολωνική, και αυτό σημαίνει ότι "βαρέθηκα" να βλέπω καταστήματα της σε εμπορικά κέντρα αλλά και στην πόλη!

Τι πήρα λοιπόν από Ιnglot? 3 πραγματάκια:

Με κανένα δεν ενθουσιάστηκα. Θα έλεγα πεταμένα λεφτά, αλλά οκ, ήταν αρκετά φτηνότερα από Ελλάδα, οπότε δεν τα πολυκλαίω.

Το make-up αδιάφορο και όχι ιδιαίτερα καλυπτικό, η πούδρα εντελώς αδιάφορη και τελειώνει αμέσως, και το blush..χμ.. οκ απλά δεν θα ξαναπάρω liquid blush καθώς δεν μαρέσει καθόλου ο τρόπος που απλώνεται.

Mετά, 2 κραγιόν από Rimmel London by Kate Moss. Η τιμή τους εξωφρενική για δεδομένα Ελλάδας, γύρω στα 5 ευρώ το καθένα.. Κατά σειρά εμφανίσεως είναι το νο20 και το νο 7. Υπέροχα χρώματα και φρουτένιο άρωμα. Τελεια!


Πήρα ακόμα ένα concealer από Maybelline. Ανήκει σε μια σειρά αρκετά οικονομική, που δεν ξέρω αν υπάρχει στην Ελλάδα - Affinιtone. Είναι αρκετά καλυπτικό και δίνει φωτεινότητα, το χρησιμοποιώ πλέον καθημερινά!


Στη συνέχεια, πήρα κάποια πραγματα από τις εταιρίες Eveline και Lirene


Έχουμε και λέμε: Kρέμα κατά της κυτταρίτιδας (πολύ καλό προιόν, είδα διαφορά), ΒΒ ματιών (λίγο λιπαρή αλλά δίνει φωτεινότητα), ΒΒ κρέμα 9 σε 1 (μοιάζει με τις κορεάτικες, μου αρέσει πολύ), καλυπτικό make up (μάπα..), primer σιλικόνης (πολύ καλό και πάμφτηνο) και καθαριστικό τζέλ (πολύ δροσερό και καθαρίζει τα πάντα)

Τέλος, μια κρέμα μαλλιών (αίσχος), ένα serum για κατεστραμμένα μαλλιά (υπέροχο και μυρωδάτο) και το υπέρτατο αφρόλουτρο καρύδας!!

Αυτά ήταν λοιπόν τα ψώνια μου, μαζί με αρκετά ρουχαλάκια και φυσικά πολωνική βότκα σε διάφορες γεύσεις!!

Σε λίγο καιρό φεύγω για νέο προορισμό!
Για να δούμε τι θα φέρω πίσω...

Φιλιά κορίτσια****

5 σχόλια:

  1. ωραια τα ψώνια σου. τα affinitone εχουν καταργηθεί εδω κ 2 χρόνια νομιζω. επαιρνα την πουδρα της σειράς και ηταν καλουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχ, σοβαρα?! Σπάνια ψωνίζω maybelline οπότε δεν είχα ίδεα! Εκεί τα είχαν σε σταντ ξεχωριστό και μάλιστα πρώτη μουρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ωραία τα πραγματάκια σου,με γειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πωσ μπορω να αγορασω μια κρεμα που θελω?lirene ΒΒ CREAM?

    ΑπάντησηΔιαγραφή