Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

BB creams απο Κορέα! - Part2 (Το Σαλιγκάρι μπαίνει στο παιχνίδι..)

Καλησπέρα και καλή χρονια!
Ελπίζω να περάσατε σουπερ ο,τι και να κάνατε αυτές τις μέρες και ο καινούριος χρόνος να μας βρει με καλύτερες συνθήκες, και περισσότερα χαμόγελα..

Σε αυτο το ποστ, θα σας παρουσιάσω την αγαπημένη μου BB cream, που αγόρασα στην Κορέα, από την εταιρεία TonyMoly.

Aρχικά, και πριν σας δειξω την κρέμα, θα ήθελα να δειτε τα καταστηματα καλλυντικών στην Σεούλ..

 
Πραγματικά ειναι βγαλμένα από κουκλόκοσμο. Αν μπεις μέσα τα χάνεις! 

Παντου γλυκύτατες πωλήτριες, με πολλά δωρεάν δείγματα στα χέρια τους, χαμογελαστές, δεν σε αφήνουν στιγμή. Σου εξηγουν (σε εμένα βέβαια με μεγάλη δυσκολία και χρησιμοποιώντας την γλώσσα του σώματος, γιατί αγγλικά ΔΕΝ μιλάνε..) και όταν φύγεις, ψωνίσεις δεν ψωνίσεις, έχεις γεμίσει δείγματα! 

Ας σας δειξω ομως και την ΒΒ cream. Λέγεται TonyMoly Intense Repair Live Snail και ειναι αυτη:

Έχω να παρατηρήσω ότι στην Κορέα, το σαλιγκάρι "παίζει" πολύ στα καλλυντικα. Στην αρχή ημουν διστακτική, αλλά τελικά οχι μονο την δοκίμασα, αλλά εχει γίνει η αγαπημένη μου.

Πέραν του πολυ μεγάλου δείκτη SPF 45, και της λευκαντικής δράσης που λίγο πολύ έχουν όλες οι bb, η συγκεκριμένη εχει απίστευτη καλυπτικότητα και εχει κάνει πραγματικά καλό στο δέρμα μου.

Δεν ξέρω αν τελικά φτάιει το (live!) σαλιγκάρι, παντως μετά από 1 μήνα καθημερινής εφαρμογής εγω είδα διαφορά στην υφή του. Εγινε πιο ομοιόμορφο, φαίνεται πιο υγιές θα έλεγα.. Τυχαιο? Ισως!








Οι φωτογραφίες δεν ειναι και οι καλύτερες αλλά το αποτέλεσμα ειναι εντυπωσιακό! 
Ματ, υγιές, προστατευμένο από τον ήλιο προσωπάκι!
Σας την συνιστώ, αν
1. Θελετε μεγάλη κάλυψη (σαν foundation) και αντιηλιακή προστασία
2. Εχετε λιπαρό η μεικτό πρόσωπο όπως εγώ και αναζητάτε μάτ αποτέλεσμα.
3. Εχετε μικρές κοκκινίλες και δυσχρωμίες.
4... Δεν σιχαινεστε τα σαλιγκάρια!!


Τελος να πω ότι η μυρωδιά της ειναι σαν φαρμακευτική κρέμα. Δεν θυμίζει καλλυντικό αλλά κρέμα τύπου Fucidin!

Αυτα ειχα να σας πω για την συγκεκριμένη BB cream.. Ακολουθούν πολλές πολλές ακομα! 
:)




17 σχόλια:

  1. Δελεαστικό το άρθρο σου...ιδιαίτερα αφου δοκιμασα την skin79 και δεν μου αρεσε καθόλου. Αλλα ψάχνοντας την βρήκα λίγο ακριβά...30 με 35 δολλαρια...τοσο κανει αλήθεια?? Για πε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς σε βρήκα Πέννυ μου!!Πολύ ωραίο μπλόκ,είμαι follower.......τώρα όσο για την κρέμα, δεν έχω δοκιμάσει καμία BB cream αλλά βλέπω ότι η συγκεκριμένη έχει πολύ καλή κάλυψη!!!Θα κοιτάξω λιγάκι στο ίντερνετ για περισότερες πληροφορίες....φιλιά,κοριτσάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Κερασία: Καταρχην, ευχαριστώ πολύ που πέρασες, σε παρακολουθώ φανατικά! Λοιπόν, η συγκεκριμένη bb στην Σεουλ έκανε 23000W δηλαδή περίπου 16 ευρώ! Ακόμα και στο ebay μας ψιλοκλέβουν..αλλά για μένα, τα αξίζει και τα 30. Καποια στιγμή θα κάνω ένα ποστ για το Gmarket (το Κορεάτικο ebay)οπου όλα τα προιόντα έχουν τις πραγματικές τους τιμές, αλλά ολίγον τσιμπημένα μεταφορικά! Σχετικά με την skin79.. Δεν εχω καταλάβει γιατί έχει γίνει τοσο χιτ στην Ελλάδα..στην Κορέα ήταν λιγότερο δημοφιλής σαν μάρκα (και ουτε εμένα μου άρεσε ιδιαιτέρως..θα κάνω και review πιο αναλυτικο)Φιλιά πολλά!

    @Natasa makeup-nails: Σε ευχαριστώ πολύ!!Περιμενε λίγο να κανω reviews και σε άλλες που έχω, για να διαλέξεις καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φαίνεται οτι τωρα την ειδα την απαντηση σου (με αφορμή την καινουρια αναρτηση που εκανες). Κορεατικο ebay ακουω!!! Αντε θα περιμενω!!
      Εγω τελικα πηρα την Liole και ειμαι σχετικα ευχαριστημενη. Το μονο μου παραπονο ειναι οτι φαινεται αρκετα οπως τα makeup..ισως να δειχνει το δερμα μου πιο ξηρο απ ότι ειναι..δεν μπορω να το εξηγήσω. Αλλα και γω το ιδιο παρατηρησα..οτι με την bb απεκτησα πιο καθαρο και υγιες δέρμα..κουφο ε? Αυτο το σαλιγκαράκι θα το εχω στα υπόψιν οταν μου τελειώσει αυτη που εχω τώρα!!

      Διαγραφή
    2. Lioele beyond solution ή Triple the solution? Αυτή ήταν η πρώτη bb ( η triple) που προσπάθησα να πάρω από ebay! Δεν ηρθε ποτέ το δέμα, πηρα ένα ωραιότατο refund, και αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου όταν θα πήγαινα στην πηγή. Ε λοιπόν δεν την βρήκα πουθενά στην Σεούλ. Δεν μπορώ να καταλάβω που στο καλό την πουλάνε! Αναμένω review!!
      Για το Gmarket, θα κάνω συντομα ποστ. Ειναι αρκετά πολυπλοκο site και πρεπει να κανω ανάλυση..!

      Διαγραφή
  4. Αχ ποσο θα ηθελα κ εγω να επισκεφτω την Κορεα! Τυχερη!!

    Η ΒΒcream φαινεται υπεροχη κ ιδανικη για μενα που εχω λιπαρο δερμα..Θα πρεπει να την ψαξω..

    Πολυ καλο review,περιμενω ανυπομονα κ τα επομενα!

    Πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Artemi: Πολύ χαίρομαι που με "βρήκες" γιατί το δικό σου μπλόγκ ήταν το πρώτο που με έβαλε στον κοσμο του beautyblogging!
    Η Κορέα ήταν φανταστική χώρα.. Οντως είμαι τυχερή, γιατι έτυχε ο φίλος μου να έχει δουλειά εκεί και έγω να πάω από σπόντα :)
    Πολλά φιλιά (μόλις ανέβασα ένα καινουριο review! Check it out!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την triple εχω απ ότι είδα. Εχεις δίκιο..αυτο το review επρεπε να το χω κανει εδω και καιρό!! Πω πω τελικά εχω πολλά να γράψω!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γεια σου πενυ χαιρομαι που σε βρηκα!εχω καποιες ερωτησεις καθοτι ασχετη οπως φαινεται με τις κρεμες!πρωτα απ ολα BB τι ειναι??και δευτερον αυτη την κρεμα που προτεινεις μπορουμε να την βρουμε στην ελλαδα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Η bb cream είναι μια πολυκρέμα ας πούμε.. Τα αρχικά σημαίνουν Blemish Balm Cream. Υπάρχουν διάφορες BB creams, με πολλές ιδιότητες η κάθε μια. Συνήθως, πέρα από κάλυψη, προσφέρουν λευκαντική δράση, αντιηλιακή προστασία, αντιρυτιδική δραση κλπ κλπ. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα κυκλοφορεί μόνο η bb της Garnier. Αν θες μπορείς να την δοκιμάσεις. Η γνώμη μου ειναι ότι η συγκεκριμένη δεν ειναι πραγματικά bb cream..εμένα τουλάχιστον δεν με καλύπτει. Μπορείς να κανεις μια βόλτα στο ebay, και να βρείς πολλές (κυρίως κορεάτικες)bb creams!

      Διαγραφή
  8. H BB cream αυτή που προτείνεις βγαίνει σε αποχρώσεις ή είναι μόνο σε μια απόχρωση; Γιατί τη βρήκα στο ebay 21 euro και δεν αναφέρει τίποτα για απόχρωση ή έστω light ή medium όπως άλλες bb cream που βρίσκουμε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει αποχρώσεις! Ειναι μονο μια αλλά ειναι οκ για ενα ανοιχτο δερμα.. 21 ευρώ ειναι αρκετά ακριβη, αλλά νομίζω οτι αξιζει τον κόπο..

      Διαγραφή
  9. Φαίνεται τέλεια! Και με πολύ μεγάλο δείκτη προστασίας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα Penny!

    Ομολογουμένως έχεις ένα πολύ ενδιαφέρον blog!Ιδιαίτερο και το αφιέρωμα σου στην Κορεάτικη Αγορά και ειδικά σε αυτην τη σαλιγκαρένια ΒΒ. Επειδή έκανα μια μίνι αναζήτηση για Online αγορά της, διαπίστωσα οτι υπάρχει ένα εύρος τιμών πώλησης από 70 ευρώ (e-bay) εως 15 ευρώ (amazon) ήθελα να σε ρωτήσω ποιο είναι το πιο λογικό;Θελω να πω, μην εντυπωσιαστώ απο τη συμφέρουσα τιμή και αγοράσω τελικά καμιά μαϊμού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα!
    Σε ευχαριστώ για τα καλα΄σου λόγια!
    Το 70 ειναι σίγουρα πολύ! Στην Σεούλ έκανε γύρω στα 15 με 16 ευρώ. Οπότε μια τιμή γύρω εκεί θα μου φαινόταν λογική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την αγοράσω από Gmarket. Έκανα και απο εκεί ένα πέρασμα. Επειδή, λοιπόν, είσαι ένα βήμα μπροστά και έχεις ήδη κάνει αγορά από εκεί,αν έχεις τα κέφια δώσε μας τα φώτα σου για το πώς το έκανες γιατι φαινόταν ολίγον complicated!Και πάλι ευχαριστώ!Καλό Πάσχα!

      Διαγραφή
    2. Κανε λιιιγο υπομονη και θα κανω ποστ μονο για το Gmarket.
      Λιγο μετά το Πασχα!

      Διαγραφή