Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Tzimas Cosmetics

Πριν λιγο καίρο, και σε αναζήτηση νέων προιόντων, έπεσα πάνω στην εταιρεία Tzimas Cosmetics.
Ελληνική εταιρεία είδα...Ενδιαφέρον site είδα...λέω χμμμ...ας ρίξουμε μια ματιά!

Η εταιρεία λοιπόν, ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2000 από τα αδέλφια Λίλα και Γιώργο Τζίμα, χημικούς. Στο site τους είδα ότι απευθύνονται και σε επαγγελματίες αλλά και σε πελάτες λιανικής.

Τα πραγματάκια-δειγματάκια που η πολύ ευγενική εκπρόσωπος της εταιρείας μου απέστειλλε για να δοκιμάσω (κατόπιν σχετικού μου αιτήματος στη φόρμα επικοινωνίας), είναι τα παρακάτω:


Δηλώνω φαν! Τα φοράω εδώ και 2 βδομάδες. (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την αντιηλιακή με χρώμα, γιατί προτιμώ την BB μου προς το παρον..)

Το προιον που με εντυπωσίασε κυρίως είναι αυτό


Εφαρμόζεται σε νωπό δέρμα, και απορροφάται αμέσως. Σε λίγα λεπτά νιώθεις ενα μικρό τραβηγματάκι, που είναι η απόδειξη της ανορθωτικής του δράσης σύμφωνα με την εταιρεία. Μετά από 5-10 λεπτάκια, εφαρμόζεις την κρέμα ημέρας και είσαι κομπλέ!
Δεν είναι για καθημερινή χρήση. Εχω το βάζω 3-4 φορές την εβδομάδα, και τις 2 βδομάδες που το χρησιμοποιώ είδα διαφορά στην υφή του δέρματος.
Η τιμή του είναι 18,10€ τα 30ml, αλλά θα το παραγγείλω σίγουρα όταν τελειώσει το δείγμα. (Αρκεί να βρώ τον τρόπο που γινεται αυτό, γιατι από το site δεν βλέπω άλλο τρόπο, από το να επισκεφτώ την εταιρεία στην Θεσσαλονίκη!!)

Εχετε δοκιμάσει κάτι από την εταιρεία? Την γνωρίζετε?
Φιλιά πολλά κορίτσια!!****

3 σχόλια:

  1. Έχω δοκιμάσει την κρέμα σύσφιξης και αδυνατίσματος με φύκια και είμαι ΠΑΡΑ πολύ ευχαριστημένη, τόσο με την βοήθεια που μου προσέφερε (σαφώς κορίτσια χωρίς διατροφή και γυμναστική, καμία κρέμα δεν κάνει δουλεια), όσο και με την αναλογία τιμής - ποσότητας. Προτείνω ανεπιφύλακτα!! Στην φόρμα που είπες, τι τους έγραψες; Θα ήθελα και εγώ να δοκιμάσω λίγο το τραβηγματάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ έχω δοκιμάσει την κρέμα αδυνατίσματος Thermo Active Cream , χωρίς να κάνω διατροφή και γυμναστική και απλά κάνει θαύματα! Τα αποτελέσματα τα είδα τη 2η εβδομάδα. Βέβαια έβαζα καθημερινά στα σημεία που ήθελα μετά το μπάνιο. Εφαρμόζεις, κάνεις μασάζ μέχρι να την απορροφήσει και νιώθεις ένα ελαφρύ κάψιμο για λίγη ώρα μετά. Είναι απίστευτη!
    Για το πρόσωπο δεν έχω άποψη. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα. Τώρα κοιτάζω στο site της εταιρίας και βλέπω πως έχει ποικιλία και για όλους τους τύπους δέρματος. Ελπίζω να μείνω εξίσου ευχαριστημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή